صبح بخیر. من چند هفته گذشته در مدرسه بوده ام ، و درمورد تفکر طراحی و لذت های ناکام بودن سریع به عنوان همکار Sulzberger در مدرسه رومه نگاری کلمبیا ، تحت آموزش کوری فورد ، یاد گرفته ام. این گردباد روزهای طولانی و بدون دستگاه بوده است ، در کنار رومه نگاران شگفت انگیز و مدیران خبر از سراسر جهان کار می کرده ام ، اما من مانند یک دانش آموخته فارغ التحصیل آشپزی و غذا می خورم ، به این معنی که: در پرواز ، دیر ، با مواد تشکیل دهنده در H-Mart در خیابان 110 جمع آوری شده است. این مرا به سبک آشپزی عمیق تر گرفته است که ساندرا لی ، آشپز تلویزیون ، آنرا "نیمه خانگی" توصیف کرده است.


آشپزی آشپزی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

رزبرگ دانلود اهنگ جدید 5360 انجمن علمی- پژوهشی کلام اسلامی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان بهترین ها از همه چیز و همه جا معماری و طراحی دکوراسیون داخلی تالگو پاریس